MALZEMESİ
- 1 adet tavuk
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşıgı sıvıyağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- karabiber
YAPILIŞI
Salça,sıvıyağ küçük bir kasede karıştırılır,tuz ve karabiber eklenerek hazırlanan bu sos tavuğun yeryerine sürülür.Fırın poşedinin içi bir miktar unla unlanarak sosladığımız tavuk içerisine katılıp ağzı kapatılır.Poşedin üç dört yerinden küçük delikler açılarak 250 derecelik fırında kızarıncaya kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN
2 yorum:
mmm:)şöyle masanın ortasına da koyacaksın yanına diğer yemekler süppper görüntü zaten yeter.ellerinize sağlık
Ellerine sağlık bir ben beceremiyorum böyle kıpkırmızı olmasını:)
Sevgiler
Yorum Gönder