C@N@N

H O Ş G E L D İ N

14 Ağustos 2009 Cuma

FIRINDA KARNIYARIK



























MALZEMESİ

3 adet orta boy patlıcan

150 gram kıyma

1 adet soğan

2 adet sivri biber

3 adet orta boy domates

sıvıyag ,yarım kaşık biber salçası,tuz karabiber

YAPILIŞI

patlıcanları soyup tuzlu suda bekletelim,yıkayıp kuruladıktan sonra kızgın yagda kızartalım tepsiye alıp sogumaya bırakalım,diger tarafta sıvı yagda soganları kavuralım kıymayı ekleyip kavurduktan sonra dogradıgımız biberleri domatesleride ekleyip karıştıralım baharatlarınıda ilave edip pişirelim ocaktan alalım,patlıcanların ortalarından kesip içerisine hazırladıgımız harçtan koyalım,yanlarına biber ve domates koyup süsledikten sonra biber salçasını sulandırıp üzerine dökelim fırında pişirip servis yapalım.

AFİYET OLSUN


4 yorum:

Cimcimelerin Annesi dedi ki...

karnıyarık enfes görünüyo...
ellerine emeğine sağlık..
bu arada bloguma uğrarsan sevinirim.ödülün var..

Adsız dedi ki...

ÇOK GÜZEL TAKİP EDİYORUM DEDİĞİM GİBİ AMA KARNI YARIĞIN İÇİNİN MALZEMESİNİ NASIL YAPILACAĞINIDA YAZSSAYDINYA İŞİNE KARIŞMAK GİBİ OLMASSINDA :)):))

C@N@N dedi ki...

yapılışında ve malzemesinde yeterince açıkladığımı düşünüyorum ziyaretin için tşkler her zaman beklerim takip et:))))

Adsız dedi ki...

Thanks foг some other excеllent poѕt.

Τhe place elѕe could anуbody get that kind of info
in such an ideal method of wгiting? I've a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

Here is my homepage; astroloji