C@N@N

H O Ş G E L D İ N

1 Eylül 2009 Salı

FIRINDA TAVUK
















MALZEMESİ

  • 1 adet tavuk
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşıgı sıvıyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • karabiber

YAPILIŞI

Salça,sıvıyağ küçük bir kasede karıştırılır,tuz ve karabiber eklenerek hazırlanan bu sos tavuğun yeryerine sürülür.Fırın poşedinin içi bir miktar unla unlanarak sosladığımız tavuk içerisine katılıp ağzı kapatılır.Poşedin üç dört yerinden küçük delikler açılarak 250 derecelik fırında kızarıncaya kadar pişirilir.

AFİYET OLSUN

2 yorum:

kedicibasi dedi ki...

mmm:)şöyle masanın ortasına da koyacaksın yanına diğer yemekler süppper görüntü zaten yeter.ellerinize sağlık

Mavi Bahçe dedi ki...

Ellerine sağlık bir ben beceremiyorum böyle kıpkırmızı olmasını:)
Sevgiler